שלום, נכנסתם לטור השלישי שלי פה ב"באזז".
נכון שהתכנית רק בחודש השני אבל אני כבר חושב מה יהיה על המתמודדים בחיים שאחרי הריאליטי.
ולא, אני לא מתכוון לכתוב כאן מאמר מלומד על היעלמות כוכבי האינסטנט בחברה הפוסט-מודרנית בה אנו חיים...
אני רק אחשוב על המקלדת איזה פרויקטים, קמפיינים וסדרות יקבלו כל גיבורי התוכנית "האח הגדול". יש לזכור שהכל בהומור ואני מבקש לא לקחת ללב שום דבר.
יוסי בובליל – יוסי בובליל יקבל תוכנית אירוחים שבה מביאים לו לסלון כל פעם סלב. אבובובליל כמובן לא יכיר את הסלב ואת פועלו – מה שיוביל לרגעים מצחיקים. והכל בלי טקסט כמובן.
אשר – אשר יקבל כמובן תוכנית הגות בערוץ 11. אשר הרי כבר הוכח כהוגה דעות, לכן תוכנית סולו נידחת בערוץ 11 תתאים לו בהחלט. בסוף התוכנית אשר יגיד את המשפט הידוע - "ונסיים בתודה לכל עם ישראל, בית ישראל, האח הגדול, הפקת התוכנית, אמי הצדקת...". נשבע לכם שכל פעם שהוא מתחיל להודות לכל תושבי כדור הארץ זה נשמע כמו האנשים האלה בטלוויזיה שנדחפים למצלמה ומתחילים למסור דש"ים לכל העולם ואשתו (וסבתו, ורועי, ודודיק, וכנרת המדהימה, ואמא שלי, ואבא שלי, ונחום ו...).
עינב – סוג של טלנובלות שמאוד נפוץ הוא "סיפור אהבה הבלתי אפשרית". אני כבר רואה את הטלנובלה על סיפור האהבה בלתי האפשרי של עינב עם חזני. יש גם דמויות משנה: האב יוסף, אביה של עינב, שמתנגד לסיפור האהבה הזה וגם אחיה הגדול של עינב שלא מרשה להם לדבר. האם הם יתגברו על כל הקשיים ויהיו ביחד? האם האח הגדול ירשה להם להיפגש?
ונסה – ונסה תככב בהצגת התיאטרון "ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד" בהשראת סיפרו הנודע של רוברט לואיס סטיבנסון. העלילה היא כזאת: בחוות סוסים גרה אישה בשם ונסה, שידוע כד"ר ג'קיל, היא מאוד אוהבת בחור שקוראים לו איתי והיא אפילו מנסה לנשק אותו בכוח ולשכב איתו. אלא שיום אחד ונסה שותה סם שגורם לאישיותה הרעה, מיסטר הייד, להתפרץ. וכך, כשהיא מסטר ג'קיל היא מספרת לכולם שהיא מאוהבת באיתי. כשהיא מיסטר הייד היא מתחילה לקלל אותו.
נעמה - במקצועה נעמה היא מאמנת אישית. אם ככה - אני מוצא לנכון לתת לה תוכנית בשם "איך לריב עם כולם, לעזוב את הבית ולצאת שנואת הקהל". נכון שזאת הצלחה ענקית בשביל מאמנת אישית?
יהיו גם כמה מתמודדים שיקבלו תוכנית ביחד.
הנה דוגמא:
"מנזר השתקנים" - מדובר בתוכנית שבה התמודדו בוריס וג'ני.
הם יעמדו דום וישתקו כמה שיותר זמן. מולם יעמוד מנחה שינסה לדובב אותם. הראשון שישבר יודח.
בינתיים השיא הוא של ג'ני, שהצליחה לשתוק כחמישה-שישה שבועות.
מצד שני - יכול להיות גם שכל האנשים האלה ישכחו כאילו לא היו מעל דפי הפריים-טיים ולנו רק יישאר זיכרון המום מאיזה דורבן עם מילים מוזרות, דתי שנטש את אשתו כשהיא בחודש התשיעי להריונה, בחורה שלא יכולה לחיות חמש שניות בלי סיגריות וצרפתייה שמפתחת יחסי אהבה-שינאה עם בחור שהשם שלו מתחיל בא'...
הבלוג של כותב טור זה - http://uribrun.blogli.co.il/
ג', 12/23/2008 - 00:07
ידוע שהכל יעשו בשביל רייטנינג וברור מאד מניסיון טלביזיוני שהכל הכל מובל ע"י במאי התוכנית שגרם לצופים המוטעים שעינב כיוונה לאשכנזים כדי שיהיה שיוויון רק עכשיו מתברר שהתכוונה בצורה כללית ללא גיזעיים לא ודווקא אשכנזים.
ג', 11/18/2008 - 21:04
היפים- צבר, לאון שיפרה, שי, רנין-הם יצליחו אחרי התוכנית כי יש להם פנים יפות, והאמת שהם חכמים בכמה רמות מהשאר
ש', 11/08/2008 - 16:59
גם לא שןןה כלום לא יודע לשיר ואם הוא רוצה להיות סטיליסט יש מקום שצריך ללמוד קודם ולא בגלל תוכנית טלויזיה להיות משהוא שאנשים לומדים בבלמוד מסודר הוא גם לא כלכך יפה בשביל פרסומות ולפי הנתונים שלו עכשיו הוא לא חכם לא ישר ואוי לאדם שיסמוך עליו.
ה', 10/30/2008 - 10:33
אין ספק בפורים התחפושת הכי פופולרית תהיה יוסי הבחור עשה הסטוריה .
ב', 10/20/2008 - 15:21
עלק מה יהיה אני תופס את ונסה עושה לה רביעיה וזהו היא חרמנית אחושלוקיי יאלההה
א', 10/19/2008 - 11:27
אנונימי אתה שמעליי אתה לא מבין כלום מה אם עינב היא לא מצחיקה גם אותה יקחו לאיזה משהו מפגר ומה אם צבר לא יקחו אותו לדגמןן טוב יאלה סע הביתה סע לא שווים מה אתה בדיוק שווה
ד', 10/15/2008 - 01:21
ינחה את האח הגדול 2 אם גיא עוזרי אלא תתפלאו
ה', 10/09/2008 - 20:45
יוסי בטוח יקבל פרסומת לחברת קנה ובנה כמו הומ סנטר או אייס.
לאון - חברת אופנה או סלולר תיתן לו פרסומת.
כל השאר - פשוט כלום.
הם גם לא שווים כלום מבחינה של תרומה לחברה.
פרסום תגובה חדשה